Desenvolupar videojocs a Girona + Demo Day GameGi

El passat 13 d’abril de 2023, es va celebrar a Girona la Demo Day de GameGi, l’esperada trobada de desenvolupadors de videojocs professionals, amb un gran èxit i una gran afluència de públic. A part de la presentació oficial de Dual Reality, l’esdeveniment, va reunir a una gran varietat de talents de la indústria dels videojocs per compartir coneixements, presentar els seus projectes i promoure la col·laboració.

Els membres d’Artilogics vam presentar el nostre projecte que va captar l’atenció de tots els assistents. Ens van comentar que els nostres videojocs no només destacaven per la seva jugabilitat i gràfics, sinó que també oferim noves experiències de joc interactives i originals.

Kinniku Studios, l’altre equip de desenvolupadors de la Incubadora Gironina, també va presentar el seu emocionant projecte TankTop en aquesta trobada. Amb una combinació de creativitat i habilitats tècniques, Kinniku Studios va demostrar el seu talent per crear videojocs amb temàtiques úniques i interessants. Els assistents de la trobada van poder gaudir d’un espai d’exhibició on van poder testejar els videojocs desenvolupats per Artilogics i Kinniku Studios, i van quedar impressionats per la qualitat i l’originalitat dels seus projectes.

La trobada va incloure també una taula rodona amb ponents destacats de la indústria dels videojocs. Sergio García, CEO de Petoons Studio, va compartir la seva experiència i coneixements sobre el desenvolupament de videojocs. Carlos Coronado, desenvolupador independent reconegut, va parlar sobre els reptes i les oportunitats de treballar com a desenvolupador independent en l’actual indústria dels videojocs. Jordi Rovira, representant d’Epic Games, va oferir una visió sobre les últimes tendències i tecnologies en la indústria. Finalment, Júlia Bozzino, guanyadora de la beca KREAS, va compartir la seva experiència personal com a jove desenvolupadora de videojocs.

En resum, la Trobada de Desenvolupadors de Videojocs Professionals de Girona, amb l’enfocament especial en Artilogics, va ser un esdeveniment destacat en la indústria dels videojocs. Va reunir talents prometedors i veterans de la indústria, i va proporcionar una plataforma per mostrar projectes innovadors i fomentar la col·laboració. Amb l’èxit d’aquesta trobada, és evident que Girona continua sent un pol d’atracció per a la creació de videojocs i per al creixement de la comunitat de desenvolupadors de la regió.

Podeu llegir altres artícles destacats com:

https://www.gerio.cat/noticia/1595418/el-modern-presentara-els-projectes-resultants-del-programa-dincubacio-gamegi

https://www.lavanguardia.com/local/girona/20230109/8671399/dos-equipos-desarrollan-videojuego-primera-edicion-incubadora-game-gi.html