Sobre nosaltres

Estudi indie basat a la ciutat de Girona, especialitzats en la creació de videojocs d'estil pixel amb mecàniques interessants i una estètica retro.

EQUIP

L’EQUIP

John Revell

Co-Founder / Designer

Eduard Anglada

Eduard Anglada

CO-FOUNDER / Lead Artist

Michael Murray

Comunicació

Laura Grau

RRHH

Paula Valera

Paula Valera

Artist

A DESTACAR DE NOSALTRES

Tot és possible si ens hi posem i ho provem

#1

Missió

Transformem la imaginació en realitat digital, forjant mons interactius que inspiren, emocionen i connecten jugadors arreu del món. Amb cada joc que creem, busquem capturar l’essència de l’aventura i la diversió, oferint experiències úniques que trascendeixen els límits del possible.

#2

Visió

Volem ser una força impulsora en la indústria dels videojocs a Girona, liderant el camí cap a un futur on la creativitat és l’eix central de cada experiència de joc.

#3

Valors

Creativitat i Innovació: Impulsem els límits de la creativitat i la innovació per crear experiències de joc novadores i inoblidables.
Passió per als Jugadors: Posem els jugadors al centre de tot el que fem, cercant sempre comprendre les seves necessitats i desitjos per oferir-los les millors experiències possibles.
Col·laboració i Respecte: Valorem la diversitat d’idees i perspectives, fomentant un entorn de treball col·laboratiu on cadascun és respectat i escoltat.
Qualitat i Excel·lència: Busquem sempre la perfecció en tots els aspectes del desenvolupament de jocs, des de la jugabilitat fins a la qualitat gràfica i sonora.
Responsabilitat i Transparència: Actuem amb integritat i transparència en totes les nostres interaccions, assumint la responsabilitat dels nostres productes i decisions.

Parlem?

Si tens una proposta o vols contactar amb nosaltres, ens pots enviar un missatge pel següent formulari i també ens pots trobar al +34 872 09 59 52.